Szeretettel üdvözöllek a hivatalos sportolói oldalamon!

Bódis Tamás, hosszútávfutó (ultrafutó) vagyok.

1988.07.29-én születtem Ózdon, melytől alig nyolc kilométerre, Hangonyon nevelkedtem és jártam általános iskolába. Már ekkor érdeklődést mutattam a sport iránt.

Később, középiskolás tanulmányaimat befejezve 2009-ben, Szolnokon a Magyar Honvédség kötelékében folytattam pályafutásomat. Itt eltöltött éveim alatt egyre inkább erősödött a futás iránti szenvedélyem.

Edzéseim kezdtek folyamatosabbá és speciálisabbá válni, ami az eredményeimen is mutatkozni látszott. A Honvédségen belül mezei futó, és egyéb katonai bajnokságokon vettem részt. Ezeken a versenyeken legtöbbször sikerült dobogós helyeken végeznem. A katonaságot követően több munkát kipróbálva, ismét rátaláltam a futás örömére.

2016-ban Budapestre költözve, újra elkezdtem futni. Ekkor már az ultrafutás távjai okoztak örömet, ezért ebben a műfajban is próbára tettem magam. Olyannyira jól mentek a hosszú futások, hogy 2018-ban már 12 órás országos bajnokságot is nyertem, rá egy évre pedig több nemzetközi versenyen is kimagasló eredményeket értem el.

Célom, hogy hazámat képviseljem minél több nemzetközi versenyen, népszerűsítsem a sportágat és hogy másoknak is segítséget nyújtsak a megszerzett tapasztalataim, tanulmányaim által.

Author

Comments are closed.