ELŐZETES INFORMÁCIÓK AZ EDZÉSTERVEZÉSRŐL

Kiknek ajánlom

Olyan amatőr futókat várok, akik most kezdik el bontogatni szárnyaikat a futás világában, azokat, akik tovább szeretnének lépni egy szintről, vagy olyanokat, akik merész terveket szőnek, és ezért hajlandóak sokat dolgozni, de megbíznak iránymutatásaimban.

Állapotfelmérésről

Az edzéstervezés első és legfontosabb feltétele egy részletes állapotfelmérés. Ez egy kérdőív kitöltéséből és 5-7 km különböző intenzitású futásból tevődik össze. Ezen információk részletes kielemzése segíti a személyre szabott edzésterv kidolgozását. Ekkor kerül sor a mozgásmódok, futóiskolai gyakorlatok átbeszélésére is. A felmérés Budapesten, a Puskás Arénánál történik.

Állapotfelmérés, távfelmérés

Mi a helyzet akkor, ha nem tudunk személyesen találkozni? Ebben az esetben távfelmérésre kerül sor, mely egy kérdőív kitöltéséből és egy adott felmérő program lefutásából áll. Ezt egy telefonos konzultáció követi, majd az edzésterv ezt követően kerül elküldésre.

Amit hoznod kell magaddal az állapotfelmérésre

Olyan óra, amely rendelkezik pulzusmérő funkcióval. Ha nem áll rendelkezésre ilyen típusú óra, tudok a felmérés időtartamára biztosítani egyet. Utóbbit kérem előre jelezni.

Közös edzések, helyszínek

A közös edzések csoportos formában kerülnek megrendezésre. Ezek előreláthatólag csütörtökönként lesznek megtartva a Margitszigeten. Közös edzéseken többnyire feladatos, résztávos, futóiskola jellegű tréningeket fogunk végezni.

Jelentkezés

email-en: info@bodistamas.hu

vagy telefonon: +36-70-639-1157

Csomagok/árak

Kattints ide

Author

Comments are closed.